CONTACT

Wat begonnen is als een opdracht voor mijn studie, begint langzaam steeds serieuzer te worden. Het afgelopen jaar ben ik een stuk minder actief geweest voor mijn blog, soms moet je alle tijd die je hebt investeren in je carrière!

Inmiddels is het mij gelukt om de stap te maken naar HR adviseur. Natuurlijk groei ik elke dag nog verder in deze rol, maar ik wil ook weer tijd gaan vrij maken om mijn blogs verder te professionaliseren!

Ondanks dat mijn blog de afgelopen tijd ‘slapende’ was had ik toch elke maand 600 unieke bezoekers! Dat motiveert mij om te kijken of ik deze aantallen omhoog kan gaan krijgen. Ik heb er in ieder geval super veel zin in :) Inspiratie genoeg!

HEB JE EEN VRAAG? NEEM CONTACT MET MIJ OP!
Ik vind het altijd leuk om met vakgenoten of andere geïnteresseerden te sparren! Voel je dus vrij om te reageren op mijn blogs door een reactie achter te laten onder een blog of via Twitter @Amber_Mulder. Uiteraard kunnen we ook in contact blijven via Linkedin.

Heb je vragen/opmerkingen die je graag privé wilt stellen? Stuur dan een mail naar amber_mulder@live.nl

IK WIL MEER INSPIRATIE!
Wil je meer (visuele) inspiratie? Op Pinterest ben ik actief en heb ik verschillende ‘borden’ over HR, maar ook bijvoorbeeld marketing.

Advertenties