Amber

MIJN MISSIE? GELUK OP DE WERKVLOER!
De laatste tijd komt er steeds meer aandacht voor geluk en dan vooral op de werkvloer. Ik ben ervan overtuigd dat je met geluk op het werk ontzettend veel kunt bereiken (lees: veel meer bereiken dan op welke andere manier dan ook). Toch onderschatten veel organisaties vandaag de dag nog steeds de kracht van geluk op het werk.

HR heeft een belangrijke sleutelpositie als het gaat om geluk op het werk. HR kan het natuurlijk niet alleen, ook leidinggevenden krijgen een steeds groter aandeel hierin. Het is mijn missie geworden om meer bekendheid te geven aan het effect van geluk op het werk! Mijn blogs staan dan ook in het teken van geluk en daar komt meer bij kijken dan je denkt.

WIE IS AMBER?
Ik ben Amber, young professional. Ik ben geboren in 1992 en in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, HRM. Inmiddels heb ik ervaring opgedaan in de recruitment, personeelsadministratie en als adviseur.

Het bloggen is begonnen tijdens mijn studie. Ik heb deelgenomen aan het Excellentie Programma van de Hogeschool van Amsterdam, onderdeel hiervan was het schrijven van blogs. Ook nadat ik het Excellentie Programma had afgerond ben ik blijven schrijven over HR.

MIJN LIEFDE VOOR HR & WERKGELUK
Al halverwege de basisschool wist ik wat ik later wilde worden, psycholoog. Op de middelbare school kreeg ik de vakken economie en wiskunde, er ging een wereld voor mij open. Al snel wist ik dat ik psychologie wilde gaan combineren met economie. Na vele studies te hebben bezocht kwam ik terecht bij de studie Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Dat bleek een schot in de roos, ik voelde mij vanaf dag één daar als een vis in het water. De ideale combinatie tussen het ‘economische’ en de psychologie.

Het beste uit jezelf halen, dat stond voor mij centraal tijdens mijn studententijd. Nu ik aan het werk ben wil ik niet meer alleen het beste uit mijzelf halen, maar ook uit anderen. Hoe vind je een balans tussen wat goed is voor de organisatie en de werknemers? Hoe wordt je een succesvolle organisatie? Deze vragen houden mij dagelijks bezig en zal je dus ook terug vinden in mijn blogs.

Veel leesplezier! Liefs, Amber

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s