Diamanten jubileum

Na de bijzondere verhalen van James Robertson die elke dag 34 km naar zijn werk loopt en Sisa Gaber Abu Douh die zich jarenlang voor deed als man om te kunnen werken, kan Oscar Martinez nu ook in dit rijtje aansluiten hij viert namelijk zijn diamanten jubileum!

Toen Oscar Martinez in 1956 werd aangenomen bij Disneyland, had hij waarschijnlijk niet gedacht dat hij er zestig jaar later nog zou werken. Een jaar na de opening van het themapark in Californië kreeg Martinez er zijn eerste baan. Hij ging er aan de slag als hulpje in het restaurant.

Tegenwoordig werkt Martinez in de keuken. Als hij tenminste niet weer met een van zijn vele fans op de foto moet. Martinez is namelijk een attractie op zich geworden, zeggen zijn collega’s tegen de Amerikaanse nieuwszender ABC 7.

De inmiddels 81-jarige Martinez zegt nog steeds met veel plezier bij Disneyland te werken. Hij denkt er niet over met pensioen te gaan. “Ik ben er simpelweg nog niet klaar voor. Het pensioen voelt als iets dat nog heel ver weg is.”

Martinez zijn diamanten jubileum zal binnenkort groots gevierd worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s